Ongeluk A28

Web Ongeluk op de A28 richting Groningen op 9-12-2014Op beeld lijkt alles verder weg dan dat het werkelijk is. Er staat momenteel een forse file.


Dode Door Ongeval Met Camper Op A28 Blik Op Nieuws

Web De A28 was de eerste autosnelweg in Drenthe.

. Web 14 hours agoBij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Snelweg richting Amersfoort volledig afgesloten De A28 in de richting Amersfoort is bij afslag Maarn dicht vanwege een ongeluk. In de avondspits ontstaan meestal files tussen Utrecht en knooppunt Hoevelaken.

In de auto zaten twee. Bij het ongeval raakte een auto klem tussen twee. Web 11 hours agoBij een zwaar ongeluk op de A28 richting Zwolle is één persoon overleden.

Web 13 hours agoDoor een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto is de A28 nog urenlang dicht bij Zwolle-Zuid. Een 59-jarige vrouw ook uit Epe raakte zwaargewond. Een ander knelpunt waar vaak file staat is.

Web Ongeluk op A28. Web 11 hours agoBij een ongeluk op de A28 bij Zwolle-Zuid is vanochtend een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen en een 59-jarige vrouw eveneens uit Epe zwaargewond. Web Door een ongeluk op de A28 van Zwolle richting Amersfoort zijn er ter hoogte van Nijkerk twee rijstroken dicht gegaan.

De personenauto waarin zij als bijrijder zat kwam klem te zitten tussen. Verkeer wordt over de vluchtstrook. Diego Kemps 03-06-21 1522 Laatste update.

Web 10 hours agoBij een zwaar ongeluk op de A28 richting Zwolle is een 21-jarige vrouw uit Epe overleden. Web 10 hours agoBij het ongeluk vanmorgen op de A28 bij Zwolle is een 21-jarige vrouw uit Epe omgekomen. Web Door het ongeluk staat het verkeer muurvast op de A28 richting Meppel.

De snelweg in de richting Hoogeveen is. Web Bij een ernstig ongeluk op de A28 met vrachtwagens en een personenauto is dinsdagochtend een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Web Bij een ongeluk op de A28 bij Zwolle-Zuid is vanochtend is een automobilist om het leven gekomen meldt de politie.

Web 10 hours agoBij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een personenauto kwam klem te zitten tussen twee vrachtwagens.


Automobilist Zwaargewond Na Ongeluk Op A28 Rtv Nunspeet


A28 Bij Assen Weer Open Na Urenlange Afsluiting Na Groot Ongeval Binnenland Nu Nl


Hulpdiensten Rukken Uit Voor Verkeersongeluk Op A28 Bij Soesterberg Traumaheli Landt Op Snelweg Utrecht Gelderlander Nl


9o9a756xdeen8m


Twee Doden En Vijf Gewonden Door Ongeluk Met Spookrijder Op A28


Fahrer Schwer Verletzt Blumen Laster Sorgt Fur Stundenlange A1 Sperrung


Ie5pa9uko Qyam


Motorrijder Zwaargewond Door Ongeluk Op A28 Bij Harderwijk Veluwe Destentor Nl


Man Zwaargewond Na Eenzijdig Ongeval Op A28 Bij Assen Video


Ongeluk Op A28 Bij Zwolle File Van 9 Kilometer Zwollenu


A28 Weer Volledig Open Na Ongeluk Met Camper Bij Meppel Rtv Drenthe


Jgndpsstuvemkm


A28 Afgesloten Na Ongeluk Met Vrachtwagen Zwollenu


Ongeval A28 Tussen Knooppunt Hoogeveen En De Wijk Numeppel Nl Boven Op Het Nieuws


Twee Gewonden Door Botsingen Op A28 Omroep Gelderland


Ravage Na Ongeluk Op A28 Bij Zuidwolde Dode En Gewonde Hart Van Nederland


2cewh7vvlqpfkm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel